Ons busje Bennie:Onze metafoor voor vrijheid, genieten, jezelf zijn en plezier hebben!

Zodra je instapt overweldigd het magische gevoel. Je komt op plekken waar je nooit eerder kwam en kijkt vanuit een perspectief die je niet eerder zag. Ik wil jou die unieke ervaring geven om een 1:1 afspraak in Bennie te maken. Aan jou de keuze naar welke locatie we gaan, of laat je verassen en vertrouw op mij!

Huiskamergesprek:

Bij jou thuis of mij, alles is mogelijk.

Praktijk in Weert:

Voel je welkom in de (Kinder)praktijk te Weert op de Boshoverbeek 46. In deze praktijkruimte heb ik alle rust en tijd voor jou/jullie. Voor kinderen is er genoeg te spelen!

Online programma:

Boek het Puur jou programma online. Elk moment en op jouw tempo te volgen, inclusief werkboek.

Puur jou(w) geboorteverhaal.

Gedrag is altijd logisch.

Leer jezelf of jouw kind beter begrijpen met deze wetenschappelijk onderbouwde methode. Welke link heeft jouw geboorteverhaal (of dat van je kind) met jouw gedrag vandaag de dag? Het betreft zowel jouw prenatale periode als jouw geboorte en de eerste maanden daarna. Deze patronen bepalen voor één derde hoe jij in het leven staat.

Voor jou!

Herken jij een bepaald patroon in jouw leven dat jou belemmerd? Zit je niet lekker in je vel? Heb je (heftige) emotionele uitbarstingen? Of bepaalde angsten of stress? Of ben je gewoon benieuwd naar jouw eigen geboorteverhaal?

Dan is Puur jou(w) geboorteverhaal iets voor jou! Omdat jij jezelf beter mag begrijpen en jouw geboorteverhaal mag kennen zodat je meer tevredenheid over jezelf kunt ervaren. Begrijpen waar jouw gedrag en emoties vandaan komen en hierdoor meer vrijheid en rust ervaren.

Meer info / jaa dit wil ik!

Voor jouw kind!

Ben jij een ouder die zich afvraagt wat er écht speelt bij jouw kind? Waarom laat mijn zoon of dochter bepaald gedrag zien? Frustreer jij je over zijn/haar diagnose waardoor je eigenlijk niet tot de kern komt van het daadwerkelijke gedrag? Wil je jouw zoon/dochter eindelijk eens op een passende manier helpen, afgestemd op zijn/haar ware ik? Of ben je gewoon benieuwd naar het geboorteverhaal van jouw kind?

Dan is Puur jou(w) geboorteverhaal voor jouw zoon/dochter iets voor jou! Omdat jij als ouder je kind en het geboorteverhaal het beste kent mag je deze gaan inzetten! Samen gaan we kijken wat deze start eigenlijk zegt over jouw kind. Voel het ‘oh ja natuurlijk’ moment en ervaar verlichting door samen met mij de puzzel kloppend te maken.

Meer info / jaa dit wil ik!

Hoe? We starten met het afnemen van een vragenlijst over de conceptie, geboorte en bevalling (van jouzelf of jouw kind). Daarna leggen we de geboorte in kaart door middel van fotokaarten waarna we vervolgens diepgang geven aan deze inhoud. Dit is 1 gesprek van een dagdeel (ongeveer 3 uur). Bij een geboorteverhaal voor jouw kind delen we de gesprekken op in twee. 1 met jou als ouder en 1 met jouw kind. Hij/zij kan in spel- of werkvorm deelnemen afhankelijk van zijn/haar leeftijd. Daarna kun je naar behoefte vervolg gesprekken hebben. Dit kan variëren van 1-3 gesprekken à 1 uur. Zowel 1:1 als digitaal te boeken.

Prijs: Puur jou(w) geboorteverhaal €244,- (dagdeel van 3 uur inclusief verslag na afloop).

Puur jou(w) zwangerschap.

Ben jij een aanstaande moeder en:

• Wil jij meer weten over de geboortepsychologie?
• Wil jij de hechting tussen jou en je kindje bevorderen?
• Ervaar je jouw zwangerschap anders dan gehoopt?
• Is jouw zwangerschap een verassing?
• Zijn jouw omstandigheden niet zoals je wenst? (Bijv, stress, relationele problemen etc.)
• Zie jij op tegen de bevalling? (Jouw eigen geboorteverhaal is hiermee verbonden)

Tijdens een gesprek van drie kwartier geef ik je waardevolle informatie. Ontdek welke momenten, tijdens de zwangerschap en rondom de bevalling, belangrijk zijn om de hechting tussen jou en je kind te bevorderen. Ik leg je uit hoe je invloed kunt hebben op dit proces.

Aanstaande moeders vinden het ‘verhelderend’ en ook wel een ‘eye-opener’. Het besef dat het niet uit maakt wat er gebeurd en het belangrijkste is hoe je ermee om gaat is ‘geruststellend’. Investering €45,-

Meer info / jaa dit wil ik!

Puur jou programma.

(Her)ontdek jezelf en laat de wet van aantrekking vòòr jou werken.

Wil jij concreet iets veranderen in jouw leven en dat sprankje in jou vergroten?

Ben jij ontevreden en wil jij graag iets anders op het gebied van werk/uiterlijk/relaties of wat dan ook? Of ben jij eigenlijk wel tevreden maar wil jij een nog betere versie van jezelf worden? Dan is het vrij leven manifestatie programma iets voor jou ‘Puur jou programma’.

Word blij en tevreden met jezelf! Ervaar eindelijk het gevoel dat het leven je tegemoet komt in plaats van in de weg staat. Volg nu het programma op maat of online. Elke stap heeft een bijbehorende video met inspiratie en informatie. In het werkboek staan schrijf, luister en doe- opdrachten die jou gaan helpen de juiste richting te vinden.

Hoe? Ga ALL IN door het 6 weekse online programma inclusief 3 face to face contact momenten. (Een start, tussen- en eindgesprek).

Prijs: ALL IN €222,- (6 weken elke dag een inspiratie & informatie video met bijbehorend werkboek inclusief lees-, luister-, doe- opdrachten en naar behoefte meditaties). Of volg het 6 weekse online programma voor €88,-.

Meer info / jaa dit wil ik!

Puur jou vrij eten.

Bereik moeiteloos jouw natuurlijk gewicht. Blijvend en zonder jo-jo effect.

Heb jij problemen met jouw uiterlijk? Streef je naar een ander gewicht?

Ervaar je moeilijkheden op het gebied van voeding of heb je een diagnose eetstoornis? Verlang je eindelijk naar een ultiem gevoel van rust op het gebied van eten en jezelf? Wil jij zonder moeite het lichaam krijgen dat echt bij jou past? Dan is Puur jou vrij eten mogelijk iets voor jou!

Het helpt je los te komen van regels, dieetafspraken of verplichtte sport trainingen die jou steeds verder verwijderen van puur jou. Het leert je weer jouw ware ik te zijn en vanuit inspired action te eten en bewegen. Juist door weer alles te mogen eten. Als alles mag is alles goed en ruil je strijd in voor tevredenheid en rust. Jij eet weer precies zoals je echt bent.

Puur jou met Simone is aangesloten bij ORKA’s cirkel. Monique Rosier is hier de grondlegger van: oprichtster (in mijn woorden Queen) van het vrij eten. Vanuit de ORKA cirkel werk ik via deze krachtige, eenvoudige, pure werkvorm om helemaal dicht bij jezelf te komen en jezelf te helen. Vrij eten, vrij leven èn vrij zijn.

Hoe? Ieder is uniek, en ieder zit in een ander proces. Daarom is vrij eten alleen op maat te boeken (1:1 of digitaal). Neem contact op hoe je dit afgestemd op jou kunt volgen.

Prijs: Puur jou vrij eten op maat €66,- per gesprek van circa 1 uur. Vrij eten combi pakket €311,- (Drie individuele gesprekken èn het online Puur jou programma. Je plukt de vruchten van het programma en maakt het op maat + krijgt vele extra inzichten door de individuele gesprekken).

Meer info / jaa dit wil ik!